Kamenorezačka Radnja “MURA”, Aranđelovac

Kamenorezac Mura Arandjelovac

Samostalna Zanatska Kamenorezačko Građevinska Radnja “MURA” je, kako to i samo ime kaže, zanatska radnja u kojoj se izrađuju nadgrobni spomenici i sve vrste galanterije (u koju spadaju vaze, stubovi, minareti, turbani, buktinje, lopte, stepenice, žardinjere, pehari, piksle, svećnjaci i slično) od mermera i granita.

Kamenorezac Mura

S.Z.K.G.R. “MURA” postoji više od 20 godina u Aranđelovcu, a od 2001. godine imamo i svoj Beogradski izlog, koji se nalazi u podnožju groblja Lešće.

Vrsta mermera ili granita od koje izrađujemo naše proizvode zavisi od želje kupca, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima, vrlo često po našoj preporuci vezanoj za postojanost, održavanje i izgled.

Sarađujemo sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, tako da nam je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu.

Rok isporuke je sedam do deset dana, u zavisnosti od veličine porudžbine i mesta dostave. Sve naše proizvode isporučujemo na teritoriji Srbije.

Adrese na kojima nas možete naći su Aranđelovac – ul. Zanatlijska 28  (tel. 063/616-276) i Beograd, groblje Lešće, Slančki put 146C (tel. 062/807-1300).

Kontakt

Tel. Aranđelovac: 063/616-276)
Tel. Beograd:  062/807-1300
Email: miroljub@mura-kamen.com
Web: www.mura-kamen.com

3.5/5 - (21 glasova)