Kamenorezačka radnja ARANĐELOVAC GRANIT

Kamenorezačka radnja ARANĐELOVAC GRANIT ima dugu porodičnu tradiciju, osnovana je 1973 godine u Aranđelovcu, u mestu koje je poznato kao centar prerade kamena u Srbiji.

Arandjelovac granitDanas ARANĐELOVAC GRANIT uspešno posluje na domaćem tržištu. Prisutnost na tržištu Evrope uvećavamo svake godine, a naročito na tržištu Skandinavije. Tradicija u preradi granita i mermera duga četiri decenije, garancija je pouzdanosti i kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Naš proizvodni program se zasniva pre svega na ponudi kvalitetnih granita i mermera poreklom iz Južne Afrike, Brazila, Kine, Indije, Italije, Grčke, Skandinavije itd. Naša misija je prerada kvalitetnih materijala u finalne proizvode uz upotrebu moderne tehnologije prerade i kontrole kvaliteta, i sve to uz povoljne cene kako bi bili konkurentni na tržištu, i naravno kako bi opravdali ukazano poverenje koje su nam korisnici naših usluga i proizvoda ukazali.

Mi naročito poklanjamo pažnju razvoju naših proizvodnih kapaciteta i usavršavanju finalnih proizvoda, i u prilog toj konstataciji ide činjenica da svake godine ulažemo velika sredstva u razvoj. Ove godine akcenat stavljamo na mermere u našoj ponudi po veoma povoljnim cenama.

ARANĐELOVAC GRANIT

KONTAKT

Proizvodnja se nalazi u Arandjelovcu na adresi Janićija Djurića 65, Srbija
tel/fax: 034/6742238, mob: 063/637738

Izložbeni salon i skladište materijala na adresi Orašački put bb, Orašac, Arandjelovac, Srbija
tel/fax: 034/6709000, mob: 069709000

Web: www.argraniti.com
Email: argranit@gmail.com

4/5 - (1 vote)