Polisa Privatnosti

Polisa privatnosti za sajt nadgrobnispomenici.com

Korišćenjem sajta www.nadgrobnispomenici.com (u daljem tekstu nadgrobnispomenici.com) Vi pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane nadgrobnispomenici.com kao što je iznijeto u ovoj polisi i uslovima korišćenja.

Mi na nadgrobnispomenici.com potpuno poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti predstavlja način kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste.

Prikupljanje Informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posjetioc zatraži neku stranicu sa nadgrobnispomenici.com, naši serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Informacije prikupljene na ovaj način koristimo za podatke o ukupnom prometu i eventualnu zloupotrebu.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je dio podataka koji se šalju na Vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na Vaš računar. Kolačići ni na koji način ne štete Vašem računaru niti operativnom sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi imali uvid koje dijelove našeg web sajta posetioci koriste, tako da su prilikom sledeće posjete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača.

Vaša prava

Ako ste stanovnik Evropske unije (EU), imate pravo da pristupite Vašim ličnim podacima koje Sajt sakuplja i možete zahtijevati da se Vaši lični podaci isprave, unaprijede ili obrišu. Ako želite da iskoristite ovo pravo, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt informacija na dnu stranice.

Takođe, ako ste stanovnik Evropske unije (EU), moramo Vam naglasiti da vaše lične podatke koristimo da procesuiramo upit/ narudžbenicu koji smo dobili, odnosno sprovedemo legitimne poslovne interese gore navedene.

Anti SPAM politika

Sajt nadgrobnispomenici.com nudi informacije oslobođene SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili u skladu sa ovom polisom.

Otkrivanje prikupljenih podataka

Sajt nadgrobnispomenici.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu samo u slučaju ako to zahtijeva zakon, i/ili u uverenju da je takav postupak neophodan.

Sajt nadgrobnispomenici.com može da sadrži linkove ka spoljnim stranicama (web sajtovi trećih lica). Nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Sajt nadgrobnispomenici.com može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Molimo Vas proverite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

nadgrobnispomenici.com