Marketing

Cijenjeni kamenoresci, klesari, zainteresovani..

Sajt nadgrobnispomenici.com je izrađen sa ciljem da pruži osnovne informacije vašim budućim klijentima o čitavom procesu naručivanja i izrade nadgrobnih spomenika koji ih uskoro očekuje, prije nego kontaktiraju vas. Svakako da ćete vi podrobnije objasniti svaki korak proizvodnog procesa i sve mogućnosti izrade.

Sajt mjesečno posjeti oko 14000 unikatnih posjetilaca, najviše sa područja Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, zatim Crne Gore, Makedonije, Slovenije, a imamo i značajnu posjetu iz zapadne Evrope, Austrije, Njemačke i Švajcarske prije svih. Sva posjeta je potpuno prirodna, sa pretraživača Google, za ciljanu pretragu za termine nadgrobni spomenici, izrada spomenika, kamenoklesarska radionica, naručivanje spomenikakamenorezac, kamenorezačka radnja, klesarska radnja, slike za spomenike i sl. Proces kvalitetne SEO optimizacije (optimizacija sajta za što bolje rangiranje za ove termine) još nije završen, tako da će posjeta konstantno rasti. Treba naglasiti i da je sva posjeta ciljana, ne slučajna, u smislu da na ove stranice neće doći neko ko traži automehaničara, već isključivo usluge izrade nadgrobnih spomenika.

Interesantan i vama veoma koristan je sistem pretrage kamenorezaca/klesara po gradu/regionu, tako da kada posjetilac sajta pretražuje bazu kamenorezaca, pretraga će se suziti samo na firme iz njegove okoline pa tek onda udaljenije klesarske firme. Na ovaj način je klijentima osigurana mogućnost da odmah pronađu kamenoklesara u svom regionu, dok je kamenorescima iz kataloga osigurano da klijenti iz okoline ne idu dalje u potrazi za njihovim uslugama, već da prvo provjere vašu ponudu. Naravno, cijena i kvalitet vaših usluga su i dalje najvažniji faktor, ali u startu imate ogromnu prednost a to je potencijalno sigurno trzište.

Modeli oglašavanja

1) Godišnjom pretplatom od 70 dobijate lično vašu poslovnu stranicu na sajtu nadgrobnispomenici.com, gdje se možete predstaviti sa tekstom, informacijama, galerijom slika, videom i kontakt podacima sa mapom, te na taj način kvalitetno promovisati svoj posao i usluge.

Pogledajte primjer takve stranice

Pored toga, Vaša baner reklama će biti uvrštena među izabrane firme koje preporučujemo posjetiocima sajta, a koja je dominantna i vidljiva sa svih stranica sajta.


2) Baner u desnom dijelu sajta, dimenzija 290 x 125 px, vidljiv sa svih stranica sajta, iznosi 20€ mjesečno.  Usluga izrade banera je uključena u cijenu. Uz ovaj baner dobijate i gore pomenutu lično vašu poslovnu stranicu na sajtu nadgrobnispomenici.com, za kvalitetno predstavljanje usluga.


3) Baner u vrhu sajta, dimenzija 728 x 90 px, vidljiv sa svih stranica sajta, najdominantniji i neizbježan za posjetioce, iznosi 50€ mjesečno. Uz ovaj baner dobijate i gore pomenutu lično vašu poslovnu stranicu na sajtu nadgrobnispomenici.com, za kvalitetno predstavljanje usluga. Usluga izrade banera je uključena u cijenu.


Banere iznajmljujemo dok se ne popuni odnosno ne oslobodi slobodan prostor predviđen za njih, dok je upis u uskoro najposjećeniju bazu kamenorezaca naravno neograničen.

Upis u katalog kamenoklesara je poptuno besplatan.

Za sve dodatne informacije i načine plaćanja kontaktirajte nas putem kontakt forme ili direktno na info@nadgrobnispomenici.com.