Marketing

Cijenjeni kamenoresci, klesari, zainteresovani..

Sajt nadgrobnispomenici.com je izrađen sa ciljem da pruži osnovne informacije vašim budućim klijentima o čitavom procesu naručivanja i izrade nadgrobnih spomenika koji ih uskoro očekuje, prije nego kontaktiraju vas. Svakako da ćete vi podrobnije objasniti svaki korak proizvodnog procesa, mogućnosti izrade i naposletku cijenu nadgrobnog spomenika.

Sajt mjesečno posjeti oko 14000 unikatnih posjetilaca, najviše sa područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, a imamo i značajnu posjetu iz zapadne Evrope, Njemačke, Italije, Austrije i Švajcarske prije svih. Sva posjeta je potpuno prirodna, sa pretraživača Google, za ciljanu pretragu za termine nadgrobni spomenici, izrada spomenika, kamenoklesarska radionica, naručivanje spomenikakamenorezac, kamenorezačka radnja, klesarska radnja, slike za spomenike i sl. Proces kvalitetne SEO optimizacije (optimizacija sajta za što bolje rangiranje za ove termine) još nije završen, tako da će posjeta na našem sajtu konstantno rasti. Treba naglasiti i da je sva posjeta ciljana, ne slučajna, u smislu da na ove stranice neće doći neko ko traži automehaničara, već isključivo usluge izrade nadgrobnih spomenika.

Interesantan i vama veoma koristan je sistem pretrage kamenorezaca/klesara po gradu/regionu, tako da kada posjetilac sajta pretražuje bazu kamenorezaca, pretraga će se suziti samo na kamenorezačko-klesarske firme iz te regije. Na ovaj način je posjetiocima sajta, vašim potencijalnim klijentima, osigurana mogućnost da odmah pronađu kamenoklesara u svom regionu, dok je kamenorescima iz kataloga osigurano da klijenti iz okoline ne idu dalje u potrazi za njihovim uslugama, već da prvo provjere vašu ponudu. Naravno, cijena i kvalitet vaših usluga su i dalje najvažniji faktor, ali u startu imate ogromnu prednost a to je potencijalno sigurno trzište.

Modeli oglašavanja

Trenutno jedini model oglašavanja koji nudimo jeste upis u gore pomenuti katalog kamenorezaca, gdje će Vaše usluge pouzdano biti prikazane posjetiocima sajta iz Vaše regije. Uz upis u katalog dobićete lično Vašu poslovnu stranicu na sajtu nadgrobnispomenici.com, gdje možete predstaviti svoju kompletnu ponudu sa tekstom, informacijama, galerijom slika, i kontakt podacima sa mapom, te na taj način kvalitetno promovisati svoj posao i usluge, prije svega posjetiocima sajta iz Vaše regije.

Najvažnije, takva poslovna stranica nerijetko rangira na prvom mjestu Google pretraživača za pretragu o izradi nadgrobnih spomenika u navedenom gradu/ regiji. Npr za termine “nadgrobni spomenici doboj“, “izrada spomenika doboj”, “kamenorezacka radnja doboj” i sl. na prvim mjestima rangiraju stranice sa našeg sajta.

Osim toga, sa takve stranice sajta nadgrobnispomenici.com, link ka Vašem poslovnom sajtu vrijedi vjerovatno više nego svi linkovi koje dosad imate, tako da će i Vaš poslovni sajt da dodatno napreduje na Google tražilici.

Pogledajte primjer takve stranice.

Za sve dodatne informacije i načine plaćanja kontaktirajte nas putem kontakt forme ili direktno na info@nadgrobnispomenici.com.