Kamenorezačka radnja Gramer Doboj

Kamenorezac Gramer Doboj

Kamenorezačka radnja “Gramer” u Doboju, vrši izradu nadgrobnih spomenika od isključivo kvalitetnih granita i mermera. U ponudi imamo sve vrste tamnih granita koji je neophodan za postojan spomenik koji će zauvijek da stoji u neizmijenjenom obliku, neoštećen vremenom i vremenskim uslovima. Takođe, imamo razne svijetle mermere koje možete izabrati u raznim nijansama i strukturi.

Kod nas možete izabrati nadgrobni spomenik koji savršeno odgovara vašim željama i vašem budžetu. Kamenorezac Milenko je svoj dar i posvećenost tradiciji obrade kamena pretvorio u kvalitetnu ponudu svih vrsta nadgrobnih spomenika, poštujući religijska i tradicionalna uvjerenja i običaje. U razgovoru sa njim, u katalogu nadgrobnih spomenika sasvim sigurno ćete izabrati ono što želite i što odgovara vašim planovima.

Za izradu nadgrobnih spomenika i ostale radove u kamenu koristimo modernu tehnologiju, laserske i kompjuterski vođene mašine, koje nam omogućavaju da posao organizujemo i dovršimo bez neplaniranih oštećenja kamena i poštujući dogovorene rokove.

Slike za nadgrobne spomenike izrađujemo samostalno ili naručujemo kod pouzdanih partnera sa kojim imamo dugogodišnju saradnju. Zbog toga, možemo dati garancije da će slike da opstanu desetinama godina u nezmijenjenom stanju, kao da su nove. Ukoliko dođe do fizičkih oštećenja slika, rado ćemo promijeniti sliku bez dodatnih nadoknada.

Pored nadgrobnih spomenika, naš proizvodni program uključuje sve radove u kamenu u enterijeru i eksterijeru. kod nas možete naručiti klupice, opločenja, stepenice i dr. izrađene od najkvalitetnijih granita i mermera, raznih boja i za svaku namjenu. Sve radove u kamenu izvodimo na teritoriji opštine Doboj, kao i širom Bosne i Hercegovine.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, uradićemo sve što je u našoj moći da zadovoljimo sve vaše zahtjeve.

Kontakt

Adresa: Magistralni put bb, Doboj 74000
Tel: +387 (0) 65 840-015

5/5 - (3 glasova)