Kamenorezačka Radnja “Kajganić”, Doboj, Bare

Kamenorezac Kajganic Doboj Bare

Kamenorezačka radnja “Kajganić” nudi kompletnu uslugu projektovanja, izrade i montaže nadgrobnih spomenika i memorijala na području opštine Doboj i u regionu. Kamenorezac Kajganić, iza koga stoji porodična tradicija koja traje već 35 godina, pouzdano nudi najkvalitetniji vid usluga u oblasti obrade kamena, prevenstveno za nadgrobne spomenike a zatim i usluge dizajna i izrade svih ostalih radova od kamena i u kamenu.

Idući u korak s vremenom, kamenorezac “Kajganić” u svom proizvodnom programu koristi isključivo najkvalitetnije granite za izradu nadgrobnih spomenika i postojane mermere za radove u enterijeru. Kompletan proces obrade kamena se obavlja na modernim digitalnim mašinama a vješte ruke naših majstora čine finalnu obradu kamena savršenom.

kamenorezackaradnjakajganic

Kamenorezačka radnja “Kajganić” pruža usluge izrade i montaže:

•Nadgrobni spomenici
•Kamene stepenice
•Kamene ograde
•Stolovi i šankovi od kamena
•Kamene klupice za prozore
•Gravirane slike na kamenim pločicama
•Ostali radovi u kamenu

Svi naši radovi su najvišeg kvaliteta u kamenorezačko-klesarskoj industriji. Isklesani od najtvrđih granita, nadgrobni spomenici koje izrađujemo trajaće praktično vječno, a tajne obrade kamena koje se prenose s generacije na generaciju učiniće da nadgrobni spomenik cijelo to vrijeme ne nagrize zub vremena, čineci da ga generacije koje dolaze gledaju istim sjajem u svom njegovom značaju i veličini.

Možemo ispuniti svaki vaš zahtjev i želju, bilo da se radi o posebnom projektu ili potrebi za originalno uređenim enterijerom. Graniti i mermeri koje koristimo su najvišeg kvaliteta i postojanosti i sigurni smo da ćemo zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Kamenorezačka radnja “Kajganić” razumije svu bol i tugu koja prati proces izbora, izrade i montaže nadgrobnih spomenika kod porodice. Izaći ćemo u susret svakoj vašoj želji i odvojiti svo potrebno vrijeme da pronađemo savršen balans između vaših potreba, želja i mogućnosti, sve u skladu sa vašim idejama.

Kontakt

Nebojša Kajganić, direktor
Tel: +387 (0)66 923573
Email: kajgo82@gmail.com
Adresa: Krnjinske srpske brigade b.b, Bare, Doboj

4/5 - (20 glasova)