Kamenorezačka radnja Anastasijević i sinovi – Beograd

Kamenorezačka radnja Anastasijević i sinovi se više od dve decenije bavi izradom nadgrobnih spomenika od mermera i granita, kao i obradom i montažom mermera i granita za eneterijer i eksterijer.
Proizvodni pogon se nalazi u Aranđelovcu, a izložbeni salon kamena u Beogradu. Sve naše proizvode radimo po narudžbini i isporučujemo na teritoriji Balkana.

Kamenorezac Anastasijević i sinoviIza sebe imamo nekoliko stotina zadovoljnih mušterija i oni su ujedno i naša najbolja reklama.

Nadgrobni spomenici se podižu kao znak poštovanja i sećanja na naše voljene ili za života kako bismo olakšali onima koji ostaju u trenucima neizrecive tuge.

Naša misija je da nemamo nijednu reklamaciju i da svoje klijente poštedimo dodatnih opterećenja i nedoumica. Pored kvalitetne izrade, mi smo tu da Vam pomognemo da se odlučite i damo savete kao i sve potrebne informacije o materijalima i njihovoj dugotrajnosti, oblicima i mogućnostima ispisivanja epitafa kao poslednjeg pozdrava. Mi znamo koliko je to Vama važno i zato je naš posao da budemo tu za Vas i da olakšamo proces odabira najviše što možemo.

Sarađujemo sa domaćim proizvođačima, kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera i granita, pa tako možemo reći da raspolažemo kompletnom ponudom koja se može naći na našem tržištu i da Vam možemo izaći u susret sa skoro svakom Vašom željom.

Zahvaljujući tehnologiji koju prati visoka stručnost, Vaše zahteve oblika i dimenzija možemo izraditi u najkražem vremenskom roku.

kamenorezacka-radnja-anastasijevic-stepenice
kamenorezacka-radnja-Anastasijevic-kuhinje

Bavimo se takođe uređenjem mermerih i granitnih površina eksterijera i enterijera, pa su radne ploče, stepenice, fontane i terase samo neke od oblasti koje se nalaze u našoj redovnoj ponudi.

Pored kvaliteta izrade i ponude materijala, mi nudimo i našu stručnost i savete kako biste izrabrali najbolje rešenje u skladu sa Vašim budžetom i željama.

Nama su naši klijenti najbitniji i želimo sa njima da ostvarimo poverenje bez reklamacija. Mi znamo koliko je dom važan svima nama, kako onaj za najdraže kojih više nema, tako i onaj u kome boravimo svakodnevno.

Mi smo tu za Vas, pozovite nas na besplatne konsultacije.

Kamenorezačka radnja Anastasijević i sinovi.

Kontakt

Anastasijević i sinovi DOO Beograd – Novi Beograd
Tel. Radoslav Anastasijević: +381 60 500 44 09
Tel. Predrag Anastasijević:  +381 63 242 764
Email: granitimermeranastasijevic@gmail.com
Web: granitimermer.rs

5/5 - (1 vote)