Kamenoklesar Ivan Ivančan, Molve

Kamenorezac Ivan Ivancan Molve

Tvrtka Kamenoklesar Ivan Ivančan manji je obiteljski obrt sa 8 stručnih zaposlenika.

Obrt je u obitelji već dvije generacije, odnosno uspješno posluje već 50-ak godina, sa povremenim proširenjima i napretkom. Obrt ima cjelokupnu proizvodnju i vrhunsku obradu kamena, što znači da osobno sami obrađujemo (režemo, brusimo, poliramo) kamen koji uvozimo većinom iz Italije. Izbor kamena vrlo je velik jer ga imamo preko 200 vrsti.

Slova na spomenicima uklesuju se kompjuterski ili ručno, ovisno o zahtjevima stranke. Imamo katalog sa preko stotinu vlastitih spomenika, koje izrađujemo, a u suradnji sa strankama uvažujemo i njihove želje i zamisli!

Osim spomenika izrađujemo i prozorske klupčice, stepeništa, stalke za lampione, vaze i sl. što se od kamena napraviti može.

Također obrađujemo kamen i za druge klesarske firme po narudžbi..

Područje na kojem izlazimo na teren je vrlo široko. Naš obrt nalazi se u Molvama (koprivničko-križevačka županija), ali teren postave naših proizvoda seže i iza Zagreba.

Kamenoklesar Ivan Ivancan
Kamenoklesar Ivancan Molve

Ukoliko ste zainteresirani za neke od naših proizvoda ili imate bilo kakve druge upite slobodno nas kontaktirajte na naše brojeve telefona, vrlo rado ćemo Vam odgovoriti! Opširnije o nama možete pogledati na www.klesar-ivancan.hr

Kontakt:

Mob. 098/904 36 13091/511 67 40
Tel.- fax : 048/892 232
Web: www.klesar-ivancan.hr
Email: info@klesar-ivancan.hr

4.1/5 - (17 glasova)